cellulit - sprawdzone sposoby
1Jakie sposoby na pozbycie się go polecacie? Z własnego doświadczenia wiem że nie jest to proste Jak tu wyjść na plażę Pomóżcie !!!!!
Uwierz mi, że czasami nawet mnóstwo wyrzeczeń niewiele zmienia. Mam koleżankę, która nie pali papierosów, nie pije alkoholu (może lampkę szampana w Sylwestra - dosłownie), biega codziennie rano, kiedyś grała namiętnie w kosza - dziś trenuje karate, nie chodzi na solarium, nie je świństw (czipsów, frytek, hamburgerów i innych tego typu spraw). Nie dlatego, że chce być przepiękna i wspaniała, ale dlatego, że matka nauczyła ją takiego funkcjonowania od samego dzieciństwa. I co? Jajco. Ma na tyłku baranka i już.marasar pisze:Ja znam jeden niezawodny sposób. Nie żreć tyle i ruszyć tyłek. Zamiast masaży lepiej przejechać ze 30km na rowerku. A zamiast golonki z ziemniakami zjeść 2 piersi z kurczaka z sałatą. I nie będzie celulitu
Męża jeszcze nie ma, ale oklepywacza owszem. Co prawda może na walkę z cellulitem to dobry materiał... ale na męża już niekoniecznie Więc chyba lepiej, że nie mieszkają jeszcze razem, itd.marasar pisze:No to w jej przypadku pozostało jedyne wyjście... Oklepywać jak najczęściej.
Mam nadzieję że mężata albo w jakimś związku i ma kto to dla niej robić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość