Nieprzeczytane posty

Tajlandia

1
Witam, prosił bym o pomoc i pełne zrozumienie
Zaczne od tego ze Nigdy nie bylem poza granicami Polski. Ale moim marzeniem zawsze była Tajlandia. Wkońcu w zyciu wyszedłem na prosta i za nastepny cel postawiłem sobie własnie Ten kraj. Nie grecja, Chorwacja czy jakaś Turcja. Tajlandia ❤️. Dlatego zdecydowałem sie na biuro podrózy. I jeszcze raz prosze was o zrozumienie. Wiem ze na wlasna reke bedzie Taniej. Ale ja nie jestem podróznikiem. To bedzie mój pierwszy wyjazd poza granice naszego kraju. A samolot to ja widziałem na niebie i to tylko jego zarysy. Czy ktos z was byl w Tajlandi przez biuro podrózy? Jestem w stanie rozważyć kazda propozycje w dobrych Pieniądzach. Na pierwszy raz chcialbym zobaczyć Bangkok (jesli da rade )i napewno te piekne malownicze wyspy. Moze jakies sanktuarium słoni, zrobic Trening Muay Thai. Na wydanie mam 7 tys ( lot-nocleg) + swoje wydatki pamiatki jedzenie itp. czy ktos z was jest w Stanie mi pomuc? Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polskie biura podróży”